Застраховки
Национален денонощен номер

Вход за посредници

Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО ПОВОД ДЕНЯ НА ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ

 

 

      УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

     Приемете нашите най-сърдечни поздравления по повод Деня на застрахователя, който традиционно отбелязваме на 1-ви октомври.

     Историята на застраховането датира още от древния свят. През годините е еволюирало в модерния бизнес, който познаваме днес, защитавайки безброй хора от всякакви рискове.

     Последните години са изпълнени с динамика и редица предизвикателства, но независимо от тях заедно успяваме да изпълняваме неотклонно нашите задължения, а именно да работим в полза на българските граждани като им осигуряваме спокойствие и защита. Въпреки редицата трудности, нашият сектор успешно успя да се адаптира чрез внедряване на все повече дигитални услуги и чрез изграждането на организационна култура за работа. Благодарение на това се запазиха добрите и работещи практики и се приложиха нови, адекватни за пазара и условията. Доказахме, че застраховането наистина е средство, чрез което хората могат да получат защита и да се чувстват сигурни. Днес повече от всякога инвестицията в застраховане е инвестиция в повече стабилност.

     През призмата на изпитанията в последните години - се убедихме, че основна роля в успеха има упоритият труд и адаптивността към променящата се среда. В тази връзка използваме този специален за нас празник, за да изкажем нашата благодарност за труда и усърдието към всички Вас, благодарение на които ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД вече 25 години е водеща компания на застрахователния пазар. През всички тези години Вие показвате и доказвате своя безспорен професионализъм и всеотдайност, с които изпълнявате задълженията си.

     Нека продължаваме със същата увереност и последователност да работим за развитието на нашата компания. Бъдете сигурни, че оценяваме изключително високо Вашата отговорност, усилия и постигнатите резултати през всички тези 25 години. Всеки от Вас е уникална личност и като екип всички показвате отлични резултати. Благодарим Ви за труда и приноса за развитието на компанията!

     Убедени сме, че заедно, с общи усилия, ще се справим с изпитанията, пред които сме изправени. Вярваме, че високият професионализъм и чувството за отговорност, характерни за нашата професия, ще продължават да бъдат гарант за качествено обслужване и занапред. Нека продължим да бъдем отдадени в работата си, за да изградим по-добро и устойчиво бъдеще!

     Пожелаваме Ви преди всичко здраве! Бъдете все така олицетворение на висок професионализъм, морал и отговорност в попрището, което сте си избрали! Нека заедно да развиваме нашата компания и да имаме още много професионални успехи, доволни и лоялни клиенти!

 

С уважение,

 

1 октомври 2022 г.                                                         АЛЕКСАНДЪР ЛИЧЕВ

                                                                                         Изпълнителен директор

                                                                                      на ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД

 

                                                                                         РУМЕН ДИМИТРОВ

                                                                                         Изпълнителен директор

                                                                                      на ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД