Застраховки
Национален денонощен номер

Вход за посредници

Новини
ЗАД „ОЗК-ЗАСТРАХОВАНЕ“ АД СТАРТИРА ОНЛАЙН ПРОДАЖБА И ПОДНОВЯВАНЕ НА ОЩЕ НОВИ ВИДОВЕ ЗАСТРАХОВКИ

ЗАД „ОЗК-ЗАСТРАХОВАНЕ“ АД СТАРТИРА ОНЛАЙН ПРОДАЖБА И ПОДНОВЯВАНЕ НА ОЩЕ НОВИ ВИДОВЕ ЗАСТРАХОВКИ

От 10 декември 2020 г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД осигурява възможност за поръчка онлайн на още няколко продукта, а именно:

  • издаване на полица по застраховка „Достъпна сигурност за дома“;
  • подновяване на  изтичащи или вече изтекли полици по застраховките:
  • „Каско“ на СПС,
  • „Достъпна сигурност за дома“,
  • Жилища и домашно имущество” срещу Първи риск.

Припомняме, че от началото на м. август 2020 г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД даде възможност на своите клиенти:

  • да поръчат онлайн полица задължителната застраховка „Гражданска отговорност“ и да я получат безплатно на посочен от тях адрес;
  • да платят онлайн дължима вноска по всички видове полици, издавани от Дружеството, независимо дали полицата е била сключена в офис на ОЗК, при посредник или онлайн. Единствено клиентите трябва да знаят номера на полицата и да го въведат във формата за заявка.

По всички видове застраховки, предлагани онлайн, клиентите на Компанията могат да се възползват от атрактивни отстъпки при еднократно плащане на полицата.

Всеки може да изчисли индикативната цена на предлаганите застраховки, за да се ориентира в избора си, с помощта на калкулаторите на платформата.

На www.online.ozk.bg вече всеки клиент може бързо, лесно, удобно и изгодно да заяви издаване/подновяване на полица по основните автомобилни и имуществени застраховки или плащане на вноска по всички видове застраховки, по всяко време на денонощието, в работни и почивни дни, от вкъщи, през телефона или настолния си компютър, независимо къде се намира.

Вече 24 години ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД се стреми да предоставя най-добрите продукти и услуги. Създаването на онлайн портала е израз на желанието на Компанията да осигури удобство, бързина и комфорт за клиентите, които са избрали да й се доверят.