Застраховки
Национален денонощен номер

Вход за посредници

Актуално
ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД вече и с онлайн продажба на застраховка „Гражданска отговорност“

ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД вече и с онлайн продажба на застраховка „Гражданска отговорност“

     На 3 август 2020 г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД стартира онлайн портал за сключване на застраховки. Първият предложен продукт е задължителната застраховка Гражданска отговорност. 15% отстъпка за еднократно плащане, на застраховка поръчана онлайн през www.online.ozk.bg за леки автомобили и товарни автомобили с допустима максимална маса до 5 тона.

     Вече бързо, лесно, удобно и изгодно всеки клиент на ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД може да заяви издаване на полица или плащане на вноска по всяко време на денонощието, в работни и почивни дни, от вкъщи, през телефона или настолния си компютър, независимо къде се намира.

     Всичко се осъществява по електронен път, след попълване на онлайн форма,  след което клиентът получава на e-mail си линк за потвърждение. Плащането на сумата се извършва отново през Интернет, а клиентите на Компанията получават безплатно полицата си по куриер. Всеки може да изчисли индикативната цена на застраховката с помощта на Калкулатор на сайта на ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД.

     През Портала всеки клиент може да извършва плащане и на поредна дължима вноска по сключена застраховка "Гражданска отговорност", като  получава безплатно по пощата стикер, талон и сертификат за „Зелена карта“. На сайта, меню „Плащане на вноска“ клиентите на Компанията могат да заплатят поредна дължима вноска и по всички видове полици, издадени от ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД.

     Вече 23 години ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД предоставя най-добрите продукти и услуги за клиентите си. Създаването на онлайн портала е израз на желанието на Компанията да осигури удобство, бързина и комфорт за гражданите, които да избрали да й се доверят.