Застраховки
Национален денонощен номер

Вход за посредници

Актуално
ЗАД

ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД е най-динамично развиващото се дружество в областта на застраховането за 2019 г.

ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД получи голямото отличие на застрахователния пазар в България за Застраховател на годината в категорията „Най-динамично развиващо се дружество“. Церемонията по връчването за 12-та поредна година най-престижните годишни награди в застрахователния сектор - „Застраховател на годината” и “Застрахователен брокер на годината“ за 2019 г се проведе онлайн на 28 май 2020 г. Организатори на събитието бяха Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери.

Отличията в 6-те категории бяха определени от експертно жури, в лицето на представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии. Специални гости на церемонията бяха Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор и Илиана Христова, зам.-председател на КФН, ръководещ управление "Застрахователен надзор".

„Благодаря на организаторите на събитието, както и на цялата застрахователна общност за това голямо отличие. Благодаря и на целия екип на ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД. Това е голямо признание за нашия дългогодишен труд.“ Това заяви доц. д-р Александър Личев, изпълнителен директор на  ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД по време на церемонията.

С това отличие ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД потвърди лидерската си позиция на един от водещите застрахователи в България и отбеляза една изключително силна година, в която получи признанието на застрахователния бранш и извоюва първо място на пазара за най-динамично развиващото се дружество.