Застраховки
Национален денонощен номер

Вход за посредници

Новини
ЗАД

ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД: Висшето училище по застраховане и финанси е безспорен и уважаван център за подготовка на висококвалифицирани и конкурентноспособни специалисти

"За тези 15 години Висшето училище по застраховане и финанси се превърна в емблематично място, в което студентите получават най-доброто образование. През всички тези години Вашият университет работи усилено върху личностното развитие на студентите и изграждането им като едни от най-добрите специалисти.". Това се казва в поздравителния адрес на изпълнителните директори на ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД Александър Личев и Румен Димитров, изпратен до Ректора на Висше училище по застраховане и финанси доц. д-р Григорий Вазов по повод 15-годишнината от създаването на университета.

Александър Личев и Румен Димитров подчертаха, че в основата на засиления интерес на стотиците млади хора да получават своето образование именно във Висшето училище по застраховане и финанси са обвързаността на образователния процес с потребностите на бизнеса и пазара на труда. "Високите критерии, които отстоявате във Вашата работа утвърждават Висшето училище по застраховане и финанси като безспорен и уважаван център за подготовка на висококвалифицирани и конкурентноспособни специалисти, както и средище на богата научна дейност.“, посочват още те.

В поздравителния адрес Изпълнителните директори на ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД се обърнаха към преподаватели на ВУЗФ да продължават да бъдат неизчерпаемият източник на мъдрост и авторитет за възпитаниците на ВУЗФ, защото техните студентите се реализират успешно в бъдеще и прославят името на България "Продължавайте със същата любов да предавате Вашите знания, опит и мъдрост на студентите Ви! Вие сте тези, които възпитавате в нашите деца онези добродетели, благодарение, на които българският дух и народност се съхраняват" се казва още в поздравителния адрес.

"Дерзайте и смело вървете по пътя, по който сте поели! Бъдете упорити, не спирайте да четете и да се усъвършенствате, за да имате самочувствието и увереността на личности, отговарящи на европейските стандарти!" пожелаха Александър Личев и Румен Димитров на възпитаниците на Висшето училище по застраховане и финанси.

"Убедени сме, че всички Вие и занапред ще продължавате със същия труд и всеотдайност да утвърждавате и развивате Висшето училище по застраховане и финанси!", заявяват още изпълнителните директори на ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД в поздравителния адрес.

ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД подкрепи събитието, посветено на 15-тата годишнина от създаването на Висшето училище по застраховане и финанси, което се проведе на 21 юни 2017 г. в София, Хотел Балкан.