Застраховки
Национален денонощен номер

Вход за посредници

Новини
Поздравителен адрес от изпълнителните директори на ЗАД Поздравителен адрес от изпълнителните директори на ЗАД

Поздравителен адрес от изпълнителните директори на ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД по повод 15-години ВУЗФ

ДО

ДОЦ. Д-Р ГРИГОРИЙ ВАЗОВ

            ПРЕЗИДЕНТ

            НА ВИСШЕ УЧИЛИЩЕ

ПО ЗАСТРАХОВАНЕ И ФИНАНСИ

 

 

 

      Уважаеми доц. д-р Вазов,

      Уважаеми преподаватели,

      Скъпи студенти,

      Поздравяваме Ви най-сърдечно по случай 15-годишнината от създаването на Висшето училище по застраховане и финанси!

      През всички тези години Вашият университет работи усилено върху личностното развитие на студентите и изграждането им като едни от най-добрите специалисти. В основата на засиления интерес на стотиците млади хора да получават своето образование именно във Висшето училище по застраховане и финанси са обвързаността на образователния процес с потребностите на бизнеса и пазара на труда. Високите критерии, които отстоявате във Вашата работа, утвърждават Висшето училище по застраховане и финанси като безспорен и уважаван център за подготовка на висококвалифицирани и конкурентноспособни специалисти, както и средище на богата научна дейност.

      За тези 15 години Висшето училище по застраховане и финанси се превърна в емблематично място, в което студентите получават най-доброто образование. Позволете ни да използваме този повод, за да изразим нашата благодарност към Вас, доц. д-р Вазов, както и към всички преподаватели, които сте оставили голяма част от своя живот и творчески път във Висшето училище по застраховане и финанси.

      Уважаеми преподаватели,

      Бъдете горди с успехите на Вашите студенти! Продължавайте със същата любов да предавате Вашите знания, опит и мъдрост на студентите Ви! Вие сте тези, които възпитавате в нашите деца онези добродетели, благодарение, на които българският дух и народност се съхраняват! Благодарение на всички Вас, възпитаниците на Висшето училище по застраховане и финанси се реализират успешно в бъдеще и прославят името на България. Останете неизчерпаемият източник на мъдрост и авторитет!

      Скъпи студенти,

      Дерзайте и смело вървете по пътя, по който сте поели! Бъдете упорити, не спирайте да четете и да се усъвършенствате, за да имате самочувствието и увереността на личности, отговарящи на европейските стандарти! Преодолявайте трудностите и ги превръщайте в победи! Вие сте бъдещето, в което вярваме!

      Убедени сме, че всички Вие и занапред ще продължавате със същия труд и всеотдайност да утвърждавате и развивате Висшето училище по застраховане и финанси!

      Желаем на всички Вас здраве и успех по пътя на творчеството и знанието!

 

Честит празник!

С уважение,

 

21 юни 2017 г.                                                            Александър Личев,

София                                                                       Изпълнителен директор

                                                                                 на ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД

 

Румен Димитров,

Изпълнителен директор  на ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД