Застраховки
Национален денонощен номер

Вход за посредници

Новини
ЗАД „ОЗК – Застраховане” АД с кампания за застраховки „Достъпната сигурност за дома”  и „Жилища и домашно имущество” срещу Първи риск

ЗАД „ОЗК – Застраховане” АД с кампания за застраховки „Достъпната сигурност за дома” и „Жилища и домашно имущество” срещу Първи риск

 

На 4 май 2017 г. ЗАД „ОЗК – Застраховане” АД стартира кампания „Моят дом” за застраховки „Достъпната сигурност за дома”  и „Жилища и домашно имущество” срещу Първи риск. Продължителността на кампанията ще бъде до 31 октомври 2017 г.

ЗАД „ОЗК – Застраховане” АД  предлага на клиентите промоционални условия на кампанията „Моят дом" - допълнителна отстъпка в размер на 20% от тарифата и без самоучастие за застраховка „Достъпната сигурност за дома”. За застраховка „Жилища и домашно имущество” срещу Първи риск ЗАД „ОЗК – Застраховане” АД предлага на клиентите си отстъпка в размер на 20% от премията и без самоучастие.

За повече информация за преференциални условия на Кампанията и за издаване на полица може да се обърнете към офисите на ЗАД “ОЗК - Застраховане” АД, както и към агентите и брокерите.