Застраховки
Национален денонощен номер

Вход за посредници

Новини
ЗАД ЗАД

ЗАД "ОЗК-Застраховане"АД с отличие за развитието на мотоциклетния спорт

 

 

 

 

На 18 декември 2016 година на официална церемония в Парк Хотел Москва Българската Федерация по Мотоциклетизъм връчи на ЗАД "ОЗК-Застраховане" АД специален плакет за изключителен принос за подпомагане осъществяването на спортния календар за републикански и балкански шампионати през 2016 г., както и за развитието и популяризирането на мотоциклетния спорт в България.

Българската Федерация по Мотоциклетизъм връчи награди на шампионите от Републиканския, Балканския и Европейския шампионат по СуперМото за годината. Награди получиха 80 шампиони и техните подгласници в различните класове и дисциплини.

По време на официалното награждаване в Парк Хотел Москва състезатели, механици, мениджъри, журналисти и спортни деятели, официално сложиха край на настоящия сезон с пожелания за още по-успешна 2017 година.

На церемонията присъстваха президентът на Българската Федерация по Мотоциклетизъм Богдан Николов, Председателят на Организационния комитет “Гран При България” Румен Петков и президента на ФИМ Европа д-р Волфганг Сръб.